​Vi er altid klar til at hjælpe -  ring: ​23 84 74 03 eller skriv: kontakt@tvmbyg.dk

støbning af fundamenter

Kvalitet fra start til slut.​

Uddannet Anlægsstruktør

Tæt dialog med kunden

Overholde aftaler

​Støbning af sokler, fundamenter og gulve er et af vores ekspertiseområder. TVM Byg & Anlæg Aps har mange års erfaring inden for området og råder over noget af det mest avancerede udstyr til at løse alle støbeopgaver.


Vi udfører opgaver for både private husejere, boligforeninger, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder. Vores virksomhed består af dygtige ingeniører, betonarbejdere og murere, der sikrer, at du altid kan få en professionel rådgivning, før arbejdet går i gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

professionel rådgivning inden for BYGGERI OG ANLÆg

Hos TVM Byg og Anlæg tilbyder vi kompetent rådgivning i forbindelse med vores arbejde. Vi planlægger dit projekt sammen med dig og giver råd til hvordan vi optimerer din bygge- eller anlægsløsning bedst. Vores arbejde holder i mange år ud i fremtiden. Vælg kvalitet, god kundeservice og en holdbar løsning - vælg os!

Om TVM Byg & Anlæg​

Vi arbejder først og fremmest med byggeri og anlæg, men udfører også mindre opgaver som en del af en fagentreprise. Vi lægger vægt på kundetilfredshed. Det sikrer vi gennem en god service, kvalitet i arbejdet og en professionel rådgivning, der altid har den optimale løsning som mål.

​Kontakt os

TVM Byg & Anlæg

Mosegårdsvej 26

4900 Nakskov

Rutevejledning

​Telefon: 23 84 74 03

E-mail: kontakt@tvmbyg.dk